2023. szeptember 11. (hétfő) 17:24

STARTOL A metALCOM UNIVERSITAS ÖSZTÖNDÍJPROGRAMJA!

Első alkalommal hirdetjük meg BSc/MSc/PhD diploma megszerzése előtt álló fiatalok számára azt az ösztöndíjprogramot, amellyel aktív, nappali tagozatos jogviszonnyal rendelkező hallgatókat támogatunk!

Azoknak a fiataloknak a jelentkezését várjuk, akik földmérő és földrendező mérnök, gépészmérnök, mérnökinformatikus, műszaki menedzser vagy villamosmérnök szakokon tanulnak.

Az ösztöndíj mértéke 30-70 ezer Ft/hó között mozog, attól függően, hogy milyen fokozatú diploma megszerzéséhez kéri azt a hallgató.

A támogatás a pályázat elnyerésétől a tanulmányok felsőoktatási intézmények által előirányzott képzési idő végéig szól.

Az elbírálás során előnyt jelent ha a pályázó hallgató korábban már nyert ösztöndíjat, részt vett egyetemi kutatómunkában vagy tanulmányi versenyen, és rendelkezik szakmai angol/német nyelvvizsgával illetőleg középfokú szakirányú végzettséggel.

A metALCOM Zrt. vállalja, hogy az ösztöndíj folyósításán túl gyakorlati helyet biztosít Budapesten vagy Szentesen, szakmai segítséget nyújt a szakdolgozat megírásához és előnyben részesíti az ösztöndíjprogramban részt vevő fiatalokat a vállalatnál kiírt álláslehetőségek betöltésénél.

Az alábbi linken további információk és a pályázathoz szükséges dokumentumok is elérhetőek:  https://metalcomzrt.eu/index.php/2023/08/07/metalcom-universitas-osztondij-felhivas/?fbclid=IwAR1DdPsZqAngMyWfSlHZosX-J3R_v6EBXTE-rk2UEtupw3UDlviJE566sDc

 

Vissza